Dulkadiroğlu Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 0 344 231 11 31
Belgegeçer : 0 344 231 11 31
WEB https://kmarasmem.meb.k12.tr
Adres : YAVUZ SELİM MAH. ECZACI ARSLAN İSPİR CAD. MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 6 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Çırak, Kalfa ve Ustalarımızın; Ülkesini ve Milletini seven, ATATÜRK ilkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, Belirtilen hedeflere yönelebilen, Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, Ürettikleri hazmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, Yaratıcı düşünceye sahip, Zamanı verimli kullanabilen, Ve kendini sorgulayabilen, Kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
MİSYON : Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve çağa uyum göstermek amacıyla ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gününü yetiştirmek için ÇIRAK, KALFA ve Usta’ların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir.
BAŞARILAR : Yurt dışı akış projeleri

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : Başlama saati:08:00 Bitiş Saati:17:40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma dolmuşları
Yerleşim Yeri : Doğu Çevre yolu küçük sanayi sitesi değirmenciler caddesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : MEK Projesi Çerçevesinde Faaliyetlerimiz Devam Etmektedir İMEP Projesi Çerçevesinde Faaliyetlerimiz Devam Etmektedir